Ontdek RED!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Grafische vormgeving

 

Een nieuwe huisstijl voor u ontwerpen, het opmaken van uw reclame flyers of wilt u een gespecialiseerde folder? Misschien heeft u liever een direct mailing, een (reclame) krant of een eigen tijdschrift?

 

Alles behoort tot de mogelijkheden van Red! Creative Design. Maar naast deze vaardigheden kunnen we natuurlijk ook advertenties voor u opmaken of andere DTP-werkzaamheden voor u verrichten.

Grafisch Ontwerp
Drukwwerk

(Groot) Drukwerk

 

Door middel van een uitgebreid netwerk kunnen we u naast het grafische werk ook al uw drukwerk verzorgen! Van visitekaartjes en  briefpapier tot (beach) vlaggen, spandoeken, roll-up banner, in- outdoor banieren en inclusief montage.

Web

 

Behalve onze uitgebreide kennis in het offline werk zijn we ook gedreven in het online ontwerpen. Naast up-to-date en gebruiksvriendelijke websites of nieuwsbrieven, bouwen we ook hybride applicaties.

 

Door een nauwe samenwerking met een van onze partners kunnen we u ook aantrekkelijk de hosting van uw website aanbieden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Web

Naast het ontwerp en DTP werk voor zowel on als offline kan er voor de klant ook animaties gemaakt worden. Bijvoorbeeld LED boarding of een korte bedrijfsintroductie welke af te spelen is op een TV op kantoor of in een winkel. De animaties zullen op basis van uurtarief berekend worden.